Seleccioni el seu idioma

Fires Sta Creu Figueres Hotel Rambla

2ª Ruta de la Tapa Surrealista de Figueres

Del 18 al 28 de maig de 2023 Comerç Figueres Associació en col·laboració amb l'Ajuntament de Figueres, organitzen la 2a Ruta de la Tapa Surrealista on participen un total de 20 establiments d’hostaleria de Figueres.

Els establiments han preparat una tapa d'inspiració del geni de Figueres maridada amb una copa de vi de l'Empordà a un preu de 4 euros. Dos d’aquests restaurants ens oferiran menú a 35 euros. D'aquesta manera la gastronomia es converteix en un motiu més per visitar la zona i endinsar-nos una mica més en l'univers surrealista. La capital de l’Alt Empordà pot ser un cop més, el destí de la nostra escapada cultural, gastronòmica i comercial.

Els vint bars, restaurants, pastisseria i carnisseria participants a Figueres són Càlid Cafè, Moma 33, Cafè dels Tints, El cafè del Casino, Can Jordi, Lizarran, Sentits Gastrobar, Txot’s Figueres, Can Jeroni, Restaurant Gigi, Dynàmic, Maia, Tony’s Figueres, Racó de la Xeli, Meson Asador, carnisseria Serraplà, Bràsic, el cafè Paris, Tall Dolç i Pillo Pollo Figueres.

Mitjançant un QR es podrà visionar des del mòbil la ruta completa a Google Maps dels bars i de les botigues geolocalitzades mostrant els que es troben més prop del consumidor, la distància i com arribar. La iniciativa es completa amb el repartiment de 5.000 llibrets entre l’Oficina de Turisme i tots els establiments participants on es podrà consultar tota la informació necessària per a gaudir al màxim d’aquesta campanya gastronòmica: imatge de l’establiment, ubicació, horaris i els QR per participar en la votació del millor restaurant i el QR de la Ruta completa de la Tapa.

 Ruta Tapa Surrealista Hotel Rambla Figueres