Presentacio Fira Nadal Figueres Hotel Rambla

 

MERCAT DE NADAL A FIGUERES 


 Si vols decorar les teves festes nadalenques, apropa't al Mercat de Nadal de Figueres. Enguany tindrà lloc des del 29 de novembre al 24 de desembre de 2019 a la Rambla, davant mateix de l'Hotel.

 

Mercat Nadal Hotel Rambla Figueres 1P Mercat Nadal Hotel Rambla Figueres 2P

 

No hi faltaran les paradetes on comprar les figuretes per al pessebre, per representar a casa l'escena del naixement del Messies. Al voltant del nen Jesús, Maria i Josep –emparats per un bou i una mula– apareixen pastors i els seus ramats, els tres Reis de l'Orient i altres personatges. A Catalunya, s'hi col·loca també el clàssic caganer, un pastor que s'amaga discretament en un racó per fer les seves necessitats, diuen que en representació de la gent corrent i també del caràcter irònic dels catalans. Et sorprendrà també la diversitat de caganers a la venda, no només pastorets, sinó polítics, artistes, esportistes i altres cares conegudes.

 

Mercat Nadal Pesebre Hotel Rambla Figueres 1P Mercat Nadal Caganer Hotel Rambla Figueres 1P

 

També hi trobaràs el tió, el tronc de Nadal que caga dolços als nens a cops de bastó, i tot tipus de guarniments típicament nadalencs, com espelmes, corones de grèvol i vesc, cintes de llumetes i altres elements de tradicions importades, com l'arbre de Nadal.

 

Mercat Nadal Cagatio Hotel Rambla Figueres 1P Mercat Nadal dolcos Hotel Rambla Figueres 1P

 

I si t'agraden els dolços, hi trobaràs delicioses temptacions en forma dels típics torrons, neules i figures de massapà, que s'acompanyen d'allò més bé amb vins i licors elaborats a casa nostra.

 

Mercat Nadal Torro Hotel Rambla Figueres 3P Mercat Nadal Torro Hotel Rambla Figueres 5P
Mercat Nadal Torro Hotel Rambla Figueres 2P Mercat Nadal Torro Hotel Rambla Figueres 1P
Mercat Nadal Torro Hotel Rambla Figueres 6P Mercat Nadal Torro Hotel Rambla Figueres 4P

 

christmas Hotel Rambla Figueres

 

Formulari de Contacte

Preguntes i comentaris són benviduts!
Empleni tots els camps requerits (*)

Dades de Contacte

Address
Rambla 33, 17600 Figueres, Espanya
Social Media