Disponibilitat i Reserves

RESERVANT AMB NOSALTRES TOT SÓN AVANTATGES

Millor preu

Li garantim el millor preu online per la seva reserva No trobarà un preu més baix!

100% Segur

El seu lloc de confiança: web 100% segura amb la garantia d'Hotel Rambla.

Cancel·lació gratuita

Cancel·lació flexible i gratuita fins i tot fora de termini.

Millor Habitació

Assignació preferent d'habitació

No Spam

No utilitzem el seu correu amb finalitats publicitaries.

Peticions especials

Donem prioritat absoluta en les seves peticions especials.

Check-in

Prioritat absoluta en el check-in.

Sense intermediaris

Només sense intermediaris aconseguirà prioritat, flexibilitat i la millor tarifa.

L'HOTEL


Hotel Rambla Figueres

  • L'Hotel Rambla gaudeix de l'exclusivitat de ser l'hotel més cèntric de la ciutat. La nostra immillorable ubicació concedeix als nostres clients un doble privilegi, gaudir d'unes magnífiques vistes de l'emblemàtica Rambla de Figueres i allotjar-se al cor de la ciutat, en ple centre històric i comercial, a la vista de tots els museus, restaurants i comerços.

 

  • És el nostre un hotel diferencial, un hotel amb encant, familiar i singular. La calidesa i cordialitat en el servei són els valors que ens distingeixen i que consoliden el distintiu de qualitat que dia a dia aconseguim gràcies al reconeixement explícit dels nostres clients.

 

  • Allotjar-se a l'hotel Rambla és viure un ambient diferencial, és respirar des del cor de la ciutat, és gaudir d'un entorn únic. Surti i gaudeixi des del balcó més cèntric, passegi pel centre històric i senti la màgia que impregna la Rambla.

 

  • L'Hotel Rambla és un hotel funcional, disposa d'habitacions amb vistes a la Rambla o d'habitacions amb balcó al carrer de l'emblemàtic Teatre Jardí de Figueres.

 

  • El nostre hotel disposa de 24 confortables habitacions, de disseny modern i actual, modernament equipades per garantir una confortable estada.

 

  • El nostre personal, d'alta qualitat humana i professional bolca els seus esforços per procurar una agradable estada dels nostres clients.  Gràcies per dipositar la seva confiança en el nostre servei i contribuir al nostre creixement professional.

 

Formulari de Contacte

Preguntes i comentaris són benviduts!
Empleni tots els camps requerits (*)

Dades de Contacte

Address
Rambla 33, 17600 Figueres, Espanya
Social Media