Disponibilitat i Reserves

Mitja Figueres Hotel Rambla Figueres

 

LA MITJA MARATÓ FIGUERES 2019

 

El primer de desembre d'enguany tindrà lloc a Figueres la Mitja Marató. Son 21 km de recorregut pels pobles més emblemàtics de la comarca. Aquest esdeveniment és un punt de trobada per als amants de l'atletisme a banda i banda de la frontera.


Us convidem a fer salut amb l'esport, a conèixer la comarca altempordanesa fent turisme i a ser partícips de la primera Mitja de Figueres.

 

Mitja Figueres Hotel Rambla 1

 

La Mitja afegeix un repte més al de córrer 21 km arreu de l'Alt Empordà. Els participants de la mitja que aconsegueixin ser els més ràpids en el primer quilòmetre de la cursa rebran com a premi un vol en globus. En concret, s'emportaran aquest regal el primer corredor masculí i la primera corredora que facin la millor marca en els primers 1.000 metres.

 

Mitja Figueres Hotel Rambla 2 

 

El traçat de la Mitja de Figueres ha passat el vist-i-plau de la Federació Catalana d'Atletisme (FCA). D'aquesta manera, la cursa queda homologada durant un termini de 7 anys sempre i quan no es produeixi cap modificació al circuit. La Mitja de Figueres, no només ha rebut l'homologació de la Federació sinó que també serà inclosa dins del calendari de curses de la FCA amb el que això suposa.

 

Mitja Figueres Hotel Rambla 3 

 

 

info Mitja Figueres Hotel Rambla Mitja Figueres Inscripcions

Hotel Rambla Figueres Quedat a dormir

 

 

 

Formulari de Contacte

Preguntes i comentaris són benviduts!
Empleni tots els camps requerits (*)

Dades de Contacte

Address
Rambla 33, 17600 Figueres, Espanya
Social Media